Header nieuw

Ons team

Deze medewerkers sparren graag met u mee!

Jan Boots

Consultancy - Zaakvoerder CityD


Gepokt en gemazeld in (binnen-)stedelijke dynamiek, sterk in draagvlakcreatie en strategisch advies, met name retail en aanverwante functies, oplossingsgericht en bemiddelaar pur sang. Pionier in Vlaanderen op vlak van centrummanagement en citymarketing. Jan is klankbord en sparringpartner voor politieke actoren, de administratie, belangenbehartigers, retail- en vastgoedsector.

Jennifer Op de Locht

Consultancy & Centrummanagement


Voor dat ze het goed en wel besefte, de verpersoonlijking van pragmatisch en operationeel centrummanagement. Vandaag binnen CityD verantwoordelijk voor het luik centrummanagement in heel Vlaanderen. Met haar gedrevenheid en ervaring bouwt zij een ploeg centrummanagers uit, die overal te lande voor kort- of langlopende projecten kunnen worden ingezet.

Marijke Houben

Consultancy & Business Administration


Marijke is uw rots in de branding bij de opvolging van uw projecten. Zij is uw aanspreekpunt voor alle administratieve en organisatorische vragen en zij zorgt ervoor dat de opdracht procesmatig correct verloopt. Bovendien is zij zeer sterk in aanbod- en vraaganalyses en zorgt ze bij het opstellen van actieplannen en aanbevelingen voor de nodige referenties en illustraties.

Lotte Labhaye

Consultancy & Centrummanagement


Lotte is klaargestoomd voor het echte veldwerk bij CityD, nl centrummanagement. Lotte is gepassioneerd door de dynamiek eigen aan steden en binnensteden en kan zich volledig uitleven in haar opdrachten op verplaatsing. Lotte is een plantrekker, leergierig, een harde werkster en kan zeer goed de verwachtingen van handelaars, lokaal bestuur en andere actoren omzetten in concrete acties.

Erik Baptist

Consultancy Wallonië


Erik heeft al meer dan 20 jaar ervaring als pionier in Brussel op vlak van centrummanagement en citymarketing. Door zijn achtergrond als stedenbouwkundige, zijn ook maatschappelijke en ruimtelijke thema’s alsook mobiliteit hem goed bekend. Erik is oplossingsgericht, creatief en is gepassioneerd door de (binnen)stedelijke dynamiek in Wallonië. Verder heeft hij een gedegen kennis van de (historische) evolutie en identiteit van steden en dorpen.

Zusterbedrijf WES biedt volgende expertise aan:

Hans Dobbelaere

Transformatie - Verandermanagement


Hans heeft een financieel-economische achtergrond met klemtoon op informatiemanagement en kennisbeheer. Vanuit zijn interesse voor bestuur en beleid heeft Hans internationale ervaring verworven in transities en change management bij organisaties en overheidsinstanties. Sleutelwoorden bij zijn aanpak zijn wendbaarheid en cultuurverandering.

Pascal Steeland

Markt- en klantgerichte strategieën


Expert binnen de sectoren detailhandel, leisure, bedrijventerreinen, wonen en vastgoed. Hij heeft ruime ervaring met de opmaak van strategische beleidsplannen voor bedrijven, organisaties en overheden en de opmaak van haalbaarheid-, potentieel-, en conceptstudies. Maar ook markt- en consumentenonderzoek en draagvlakvorming behoren tot zijn specialisatiedomeinen.

Josephine Gheysen

Detailhandel - Commerciële strategie


Met haar master Economie Recht en Bedrijfskunde vormt ze een brugfunctie tussen economie en recht. Door haar verleden in de retailsector ligt haar expertise in detailhandel. Josephine wordt voornamelijk ingezet voor het opmaken van strategische beleidsplannen en detailhandelsplannen maar ook voor het uitvoeren van haalbaarheid-, potentieel-, en conceptstudies.

Wim Bruneel

Data-analyse - Marktonderzoek


Met zijn master in Statistical Data Analysis is Wim dé data scientist van WES en werkt hij mee aan heel wat verschillende onderzoeksprojecten. Hij leidt het project bevolkingsbevraging bij WES waarbij draagvlakvorming centraal staat. Enkele van zijn specialisaties zijn kwantitatieve analyse van marktaandelen en marktevoluties, dataverzameling en data-analyse.

Sigrid Defurne

Communicatie, vrijetijds- en zakentoerisme


Sigrid is sterk in communiceren, plannen en organiseren met zin in travel. Sigrid kent de MICE- en eventbranche en heeft ruime ervaring met projectwerk. Door haar achtergrond in de zorgsector met de bouw van een nieuw ziekenhuis, zijn ook maatschappelijke en ruimtelijke thema’s haar niet onbekend. Haar specialisaties zijn toerisme en leisure, communicatie, marketing en branding.