Header nieuw

Ons team

Deze medewerkers sparren graag met u mee!

Jan Boots


Gepokt en gemazeld in (binnen-)stedelijke dynamiek, sterk in draagvlakcreatie en strategisch advies, met name retail en aanverwante functies, oplossingsgericht en bemiddelaar pur sang. Pionier in Vlaanderen op vlak van centrummanagement. Jan is klankbord en sparringpartner voor politieke actoren, de administratie, belangenbehartigers, ondernemers/handelaars en hun vertegenwoordiging, eigenaars en vastgoedsector. Jan schrijft publicaties en geeft vaak lezingen omtrent het veranderend retaillandschap, omtrent centrummanagement, citymarketing, kortom omtrent stedelijke dynamiek.

Jennifer Op de Locht


Voor dat ze het goed en wel besefte, de verpersoonlijking van pragmatisch en operationeel centrummanagement. Vandaag binnen CityD verantwoordelijk voor het luik centrummanagement in heel Vlaanderen. Met haar gedrevenheid en ervaring bouwt zij een ploeg centrummanagers uit, die overal te lande voor kort- of langlopende projecten kunnen worden ingezet.

Marijke Houben


Marijke is uw rots in de branding bij de opvolging van uw projecten. Zij is uw aanspreekpunt voor alle administratieve en organisatorische vragen en zij zorgt ervoor dat de opdracht procesmatig correct verloopt. Marijke zorgt voor afspraken, voor verslagen, voor het nodige beeld- en kaartmateriaal. Bovendien is zij zeer sterk in aanbod- en vraaganalyses en zorgt ze bij het opstellen van actieplannen en aanbevelingen voor de nodige referenties en illustraties.