Header nieuw

Ons team

Deze medewerkers sparren graag met u mee!

Jan Boots

Consultancy - Zaakvoerder CityD


Gepokt en gemazeld in (binnen-)stedelijke dynamiek, sterk in draagvlakcreatie en strategisch advies, met name retail en aanverwante functies, oplossingsgericht en bemiddelaar pur sang. Pionier in Vlaanderen op vlak van centrummanagement. Jan is klankbord en sparringpartner voor politieke actoren, de administratie, belangenbehartigers, ondernemers/handelaars en hun vertegenwoordiging, eigenaars en vastgoedsector. Jan schrijft publicaties en geeft vaak lezingen omtrent het veranderend retaillandschap, omtrent centrummanagement, citymarketing, kortom omtrent stedelijke dynamiek.

Jennifer Op de Locht

Consultancy & Centrummanagement


Voor dat ze het goed en wel besefte, de verpersoonlijking van pragmatisch en operationeel centrummanagement. Vandaag binnen CityD verantwoordelijk voor het luik centrummanagement in heel Vlaanderen. Met haar gedrevenheid en ervaring bouwt zij een ploeg centrummanagers uit, die overal te lande voor kort- of langlopende projecten kunnen worden ingezet.

Marijke Houben

Consultancy & Business Administration


Marijke is uw rots in de branding bij de opvolging van uw projecten. Zij is uw aanspreekpunt voor alle administratieve en organisatorische vragen en zij zorgt ervoor dat de opdracht procesmatig correct verloopt. Marijke zorgt voor afspraken, voor verslagen, voor het nodige beeld- en kaartmateriaal. Bovendien is zij zeer sterk in aanbod- en vraaganalyses en zorgt ze bij het opstellen van actieplannen en aanbevelingen voor de nodige referenties en illustraties.

Lotte Labhaye

Consultancy & Centrummanagement


Eerder klaargestoomd voor de medische sector, kwam Lotte tot het besef dat ze meer gebeten was door de dynamiek van mensen met en onder elkaar en dat ze een job ambieerde met veel variatie, als het kan op locatie. Vandaar haar overstap naar CityD waar ze al doende de kneepjes leert van adequaat centrummanagement. Aan dynamiek, afwisseling, nieuwe contacten geen gebrek. Lotte is een plantrekker, leergierig, een harde werkster en kan zeer goed de verwachtingen van handelaars, lokaal bestuur en andere actoren omzetten in concrete acties

Zusterbedrijf WES biedt volgende expertise aan:

Hans Dobbelaere

Transformatie - Verandermanagement


Hans heeft een financieel-economische achtergrond aangevuld met een sterke affiniteit voor informatiemanagement en kennisbeheer. Vanuit zijn interesse voor bestuur en beleid heeft Hans internationale ervaring verworven in transities en change management bij organisaties en overheidsinstanties. Enkele specialisatiedomeinen van Hans zijn transformationeel leiderschap, organisatie- en cultuurverandering, wendbaarheid, vorming en training en lean thinking.

Pascal Steeland

Markt- en klantgerichte strategieën


Pascal Steeland is sinds 2008 senior consultant bij WES. Pascal heeft vooral ervaring als projectleider en is expert binnen de sectoren detailhandel, leisure, bedrijventerreinen, wonen en vastgoed. Hij heeft ruime ervaring met de opmaak van strategische beleidsplannen voor bedrijven, organisaties en overheden en de opmaak van haalbaarheid-, potentieel-, en conceptstudies. Maar ook marktonderzoek, consumentenonderzoek, draagvlakvorming en strategische workshops behoren tot zijn specialisatiedomeinen.

Anne Verhaeghe

Bedrijfs- en market intelligence, toerisme en vrije tijd


Anne Verhaeghe is senior consultant bij WES en is er aan de slag sinds 1998. Ze werkt vooral als marktonderzoeker-expert op het vlak van toeristische marktonderzoeken, impactmetingen en imago- en publieksonderzoeken, alsook strategische plannen toerisme. Ze heeft jarenlange ervaring op het vlak van kwantitatief en kwalitatief onderzoek en is specialist in SPSS. Anne analyseert ruwe data tot bruikbare marktinformatie en beleidsadviezen. De Consumeter van WES behoort dan ook tot haar projecten. Enkele van haar specialisatiedomeinen zijn toeristisch consumentengedrag en stedelijke strategische beleidsplannen.

Josephine Gheysen

Detailhandel - Commerciële strategie


Met haar master Economie Recht en Bedrijfskunde vormt ze een brugfunctie tussen economie en recht. Door haar verleden in de retailsector ligt haar expertise in detailhandel. Josephine wordt voornamelijk ingezet voor het opmaken van strategische beleidsplannen en detailhandelsplannen maar ook voor het uitvoeren van haalbaarheid-, potentieel-, en conceptstudies. Daarnaast zijn concurrentie en differentiatie strategieën haar zeker ook niet onbekend.

Wim Bruneel

Data-analyse - Marktonderzoek


Met zijn master in Statistical Data Analysis is Wim de data scientist van WES en werkt hij mee aan heel wat verschillende onderzoeksprojecten. Hij leidt het project bevolkingsbevraging bij WES waarbij draagvlakvorming centraal staat. Enkele van zijn specialisaties zijn kwantitatieve analyse van marktaandelen en marktevoluties, dataverzameling en data-analyse en gemeentelijk behoefteonderzoek sport.

Sigrid Defurne

Communicatie, vrijetijds- en zakentoerisme


Sigrid is sterk in communiceren, plannen en organiseren met zin in travel. Sigrid kent de MICE- en eventbranche en heeft ruime ervaring met projectwerk. Door haar achtergrond in de zorgsector met de bouw van een nieuw ziekenhuis, zijn ook maatschappelijke en ruimtelijke thema’s haar niet onbekend. Haar specialisaties zijn toerisme en leisure, communicatie, marketing en branding.

Quares stelt zijn team van QCPD ter beschikking